- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουµε το σπανάκι πλυµένο και κοµµένο σε µεγάλα κοµµάτια χωρίς τα κοτσάνια, προσθέτουµε τρεις κουταλιές της σούπας νερό, σκεπάζουµε και ατµίζουµε για 6-7 λεπτά µέχρι να «κάτσει» λίγο.
- Προσθέτουµε το ελαιόλαδο, τα κρεµµυδάκια, το µαϊντανό, τα ψιλοκοµµένα ποδαράκια και σοτάρουµε απαλά για 5-6 λεπτά. Σβήνουµε µε το ουίσκι και συνεχίζουµε το σοτάρισµα για 2-3 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουµε και γεµίζουµε τα µανιτάρια µε το σπανάκι. Τα τακτοποιούµε σε ένα ταψί και ακουµπάµε από πάνω τη λούζα ή το απάκι και το τυρί σε κοµµατάκια. Ψήνουµε στους 180 βαθµούς για 20-25 λεπτά.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr. Κάντε like στο FthisGR στο Facebook και στείλτε τις δικές σας απορίες- ερωτήσεις.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)