Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε λαχανόρυζο λεμονάτο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
Λαχανόρυζο λεμονάτο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Υλικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό σφιχτό λάχανο κομμένο σε μπουκιές
- 1 τρυφερό πράσο κομμένα σε χοντρές φέτες
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1/2 σελινόριζα ψιλοκομμένη σε καρέ ή λεπτές φέτες
- 1 καρότο τριμμένο σε χοντρό τρίφτη ή σε λεπτές φέτες
- 2 κλων. σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 τρυφερά μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
- 2 φλ. ζεστό νερό ή ζωμό
- 3/4 φλ. ρύζι καστανό
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 λεμόνι (χυμό)
- Λίγους στήμονες κρόκο Κοζάνης
Προαιρετικά
- 1 κ.σ. βούτυρο
- γιαούρτι για το σερβίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή με το λαχανόρυζο λεμονάτο:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)