Ψήνουμε τα ψάρια σε ένα τηγάνι και από τις δυο πλευρές για 2'-3' μέχρι να γίνουν.
Μόλις κρυώσουν λίγο, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και τα βάζουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον για 3 ώρες.
Βγάζουμε από την κατάψυξη, πανάρουμε στην αρχή σε αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στον ντάκο και τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι.
Ωραία ψάρια για τη συνταγή είναι ο σολομός και το λαβράκι. Αντί να τα τηγανίσουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο! Επόμενο βήμα; Να συνοδεύσουμε τις κροκέτες μας με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)