counter

Κροκέτες ψαριού από τον Άκη Πετρετζίκη

Κροκέτες ψαριού από τον Άκη Πετρετζίκη
Κροκέτες ψαριού από τον Άκη Πετρετζίκη

Ψήνουμε τα ψάρια σε ένα τηγάνι και από τις δυο πλευρές για 2'-3' μέχρι να γίνουν.

Μόλις κρυώσουν λίγο, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και τα βάζουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον για 3 ώρες.

Βγάζουμε από την κατάψυξη, πανάρουμε στην αρχή σε αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στον ντάκο και τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι.

Ωραία ψάρια για τη συνταγή είναι ο σολομός και το λαβράκι. Αντί να τα τηγανίσουμε μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο! Επόμενο βήμα; Να συνοδεύσουμε τις κροκέτες μας με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR