counter

Kροκ μεσιέ

Kροκ μεσιέ
Kροκ μεσιέ

1) Με ένα μαχαιράκι βάζουμε βούτυρο στις φέτες του ψωμιού. Κρατάμε στην άκρη και παίρνουμε τη μια φέτα. Πάνω της βάζουμε μία φέτα τσένταρ.

2) Από πάνω βάζουμε τις 2 φέτες του καπνιστού ζαμπόν.

3) Συνεχίζουμε προσθέτοντας ακόμη μία φέτα τσένταρ και κλείνουμε με την άλλη βουτυρωμένη φέτα ψωμί. Πατάμε καλά για να ενωθούν. 

4) Το βάζουμε σε ένα ταψάκι και ανάβουμε το γκριλ στους 200°C. 

5) Αλείφουμε λίγο βούτυρο στην επάνω πλευρά του ψωμιού και ρίχνουμε το ένα τέταρτο από το τριμμένο τσένταρ.

6) Το βάζουμε στον φούρνο αρκετά ψηλά ώστε να λιώσει και να κριτσανίσει το τυρί.

7) Βγάζουμε από τον φούρνο και αναποδογυρίζουμε. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και την άλλη φέτα και προσθέτουμε από πάνω το άλλο ένα τέταρτο τριμμένο τσένταρ. 

8) Βάζουμε και πάλι στον φούρνο μέχρι να λιώσει και να γίνει κριτσανιστό και από αυτή την πλευρά. Το ίδιο βέβαια κάνουμε και για το άλλο τοστ.

9) Αφαιρούμε από τον φούρνο, κόβουμε στα 4 και. καλή μας όρεξη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR