- Σε ένα κυψελωτό τηγάνι ρίχνετε τα κομμάτια κοτόπουλου χωρίς ελαιόλαδο, καρυκεύετε και περιμένετε 2-3 λεπτά μέχρι να γυρίσετε τα κομμάτια και από την άλλη μεριά. Αφού ψηθούν και από τις δύο μεριές, ρίχνετε το βούτυρο, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια σε φέτες και μόλις μαραθούν, σβήνετε με το κρασί.
- Προσθέτετε τον ζωμό, δένετε με λίγο κορν φλάουρ και ξαναβάζετε τα κομμάτια κοτόπουλου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρετε με σαλάτα λαχανικών, όπως μπρόκολο και καρότο με μια σάλτσα μουστάρδας.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)