counter

Κοτομπουκίες με κρούστα σκόρδου και πικάντικη σάλτσα

Κοτομπουκίες με κρούστα σκόρδου και πικάντικη σάλτσα
Κοτομπουκίες με κρούστα σκόρδου και πικάντικη σάλτσα

  • Κόβετε το κάθε στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.

 

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα ψίχουλα μέχρι να ροδίσουν.

 

  • Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύετε το αλεύρι με όλα τα μυρωδικά και τα ψίχουλα.

 

  • Σε ένα άλλο πιάτο χτυπήστε το αβγό με το γάλα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε ελαιόλαδο.

 

  • Βουτάτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μείγμα του αβγού, κατόπιν στο μείγμα του αλευριού και τηγανίζετε για 6 λεπτά περίπου, ανάλογα και με το μέγεθος των κομματιών.

 

Για την σάλτσα:

  • Σε ένα multi βάζετε τις ντομάτες, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σκόρδο και ανακατεύετε καλά.

 

  • Μόλις έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα το ζεσταίνεται σε ένα τηγάνι και η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες, ρύζι και ότι άλλο θέλετε.

 


Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR