counter

Κολοκυθάκια γεμιστά από τον Άκη Πετρετζίκη

Κολοκυθάκια γεμιστά από τον Άκη Πετρετζίκη
Κολοκυθάκια γεμιστά από τον Άκη Πετρετζίκη

Καθαρίζουμε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια και το ψιλοκόβουμε. 

Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και το σέλερι, τη γαλοπούλα, το εσωτερικό από τα κολοκύθια και τα μανιτάρια για 10'.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το αυγό και το μισό τυρί. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Γεμίζουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε τη σάλτσα της ντομάτας στο ταψί
και το νερό. 

Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο ένθετο "Μy cooking" του περιοδικού My TV.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR