Καθαρίζουμε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια και το ψιλοκόβουμε.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και το σέλερι, τη γαλοπούλα, το εσωτερικό από τα κολοκύθια και τα μανιτάρια για 10'.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το αυγό και το μισό τυρί. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια και ρίχνουμε τη σάλτσα της ντομάτας στο ταψί
και το νερό.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο ένθετο "Μy cooking" του περιοδικού My TV.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)