X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Κέικ με γιαούρτι και φρούτα του δάσους

3 αυγά, 250γρ. ζάχαρη, ξύσμα από ένα πορτοκάλι, 125γρ. γιαούρτι, 250 γρ. αλεύρι, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ, 200γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα 3 αυγά και τα 250γρ. ζάχαρης. Προσθέτουμε ξύσμα από ένα πορτοκάλι, 125γρ. γιαούρτι και κοσκινισμένο 220γρ αλεύρι και ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ. Όταν προσθέσουμε το αλεύρι δεν το χτυπάμε στο μίξερ, απλά να πάρει μόνο 1- 2 βόλτες. Προσθέτουμε επίσης 200γρ. φρούτα του δάσους κατεψυγμένα, όπως είναι. Από πάνω άμα θέλουμε βάζουμε μαύρη ζάχαρη και το ψήνουμε σε αέρα 160ο βαθμούς, 20 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)