Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Μετράμε τα τριμμένα καρότα πιέζοντας τα καλά να γεμίσει η κούπα. Ακριβώς έτσι μετράμε και την μαύρη ζάχαρη, πιέζοντας την να γεμίσει καλά η κούπα.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη για λίγα λεπτά έως ότου γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τα αυγά, την κανέλλα και το αλάτι. Κόβουμε στη μέση το πορτοκάλι και αφαιρούμε τις άσπρες ίνες. Το χοντροκόβουμε στο μπλέντερ. Το προσθέτουμε στα υλικά, προσθέτουμε το μισό αλεύρι και όλα τα φρούτα και καρότα. Προσθέτουμε τη σόδα και το υπόλοιπο αλεύρι καθώς και τις σταφίδες.
Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα δαχτυλίδι 24 εκατοστών βουτυρωμένη και αλευρωμένη και ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170οC φούρνο στoν αέρα για 40΄. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 35΄ περίπου έως ότου βγαίνει καθαρό το μαχαίρι. Αφήνουμε να σταθεί στη φόρμα για 15΄. Ξεφορμάρουμε σε σχάρα να κρυώσει.
Στη συνέχεια, χτυπάμε τα υλικά για το frosting μέχρι να ομογενοποιηθούν και αφού κρυώσει το κέικ, το καλύπτουμε με το frosting.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)