counter

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας
Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας

  • Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον κιμά, το ψωμί, τα μυρωδικά, το ταμπάσκο, την παρμεζάνα, ελάχιστο νερό και ζυμώνετε καλά. Φτιάξτε μικρά κεφτεδάκια.

 

  • Αλευρώστε και τηγανίστε και από τις δυο μεριές. Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

 

  • Για να κάνετε την σάλτσα μουστάρδας, σοτάρετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και στην συνέχεια ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με την μουστάρδα και 2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύετε μέχρι να δέσει.

 

Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR