- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον κιμά, το ψωμί, τα μυρωδικά, το ταμπάσκο, την παρμεζάνα, ελάχιστο νερό και ζυμώνετε καλά. Φτιάξτε μικρά κεφτεδάκια.
- Αλευρώστε και τηγανίστε και από τις δυο μεριές. Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Για να κάνετε την σάλτσα μουστάρδας, σοτάρετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και στην συνέχεια ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με την μουστάρδα και 2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύετε μέχρι να δέσει.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking και δείτε την εκτέλεση της βήμα, βήμα αποκλειστικά στο ANTI WEB TVPLUS.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)