Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σήμερα στην εκπομπή της "Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ", έφτιαξε Μους Μάνγκο.
Μους Μάνγκο - Υλικά
- 1 Κεσεδάκι (200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
- 200 ml κρέμα γάλακτος 36 % λιπαρά
- 2 ώριμα μάνγκο
- 2 κ.σ. κρυσταλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό
- 3 φυλλά ζελατίνης
- (Χ 2 γρ.) φέτες μάνγκο για το γαρνίρισμα
Μους Μάνγκο - Εκτέλεση
- Bυθίζουμε τη ζελατίνη σε νερό, πολτοποιούμε τα μάνγκο, ζεσταίνουμε τα μάνγκο τη στέβια
- Προσθέτουμε τις ζελατίνες
- Ανακατεύουμε, χτυπάμε την κρέμα γάλατκος σε σαντιγί
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το μίγμα φρούτου, μοιράζουμε σε 5 ποτήρια, παγώνουμε, γαρνίρουμε με μάνγκο.
Δείτε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να φτιάχνει Μους Μάνγκο:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)