Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε γιουβαρλάκια στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1 αυγό
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι (τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο)
- 1 καρότο ψιλοτριμμένο
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ
- 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σούπα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 καρότο σε μικρά καρέ
- 1 μικρή σελινόριζα σε μικρά καρέ (300 γρ.)
- 1 πατάτα σε μικρά καρέ
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1½ lt νερό ζεστό
- 2 αυγά
- 2 μέτρια λεμόνια
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να μας δείχνει τη συνταγή με τα γιουβαρλάκια:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)