Γιαούρτι με μασκαρπόνε & μοσχολέμονο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, 20:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Γιαούρτι με μασκαρπόνε & μοσχολέμονο Σε ένα µπολ προσθέστε το γιαούρτι µαζί µε το τυρί κρέµα και ανακατέψτε µε ένα σύρµα. Βγάλτε το ξύσµα και µετά τον χυµό από τα µοσχολέµονα. Βάλτε το µέλι σε ένα µπολάκι και ζεστάνετε στον φούρνο µικροκυµάτων για 10 δευτερόλεπτα. Όσο είναι ακόµη ζεστό ρίξτε το λικέρ και ανακατέψτε καλά µε ένα κουτάλι. Αφήστε για 10 λεπτά να κρυώσει. Χτυπήστε την κρέµα σε σαντιγί και ενσωµατώστε µε το γιαούρτι και το µασκαρπόνε ανακατεύοντας απαλά µε µια σπάτουλα ή κουτάλα. Προσθέστε τον µισό χυµό µοσχολέµονου, το ξύσµα, το µέλι µε το λικέρ και συνεχίστε το ανακάτεµα απαλά µέχρι να οµογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Με ένα κουτάλι γεµίστε ποτήρια και βάλτε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα. Κόστος συνταγής: 6€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια