1) Βράζουμε τα αυγά, τα κρυώνουμε και τα ψιλοκόβουμε.
2) Ψήνουμε το μπέικον στον φούρνο και το ψιλοκόβουμε. Ανακατεύουμε το μπέικον με τα αυγά, όση μαγιονέζα θέλουμε και μπόλικο αλάτι.
3) Απλώνουμε το μείγμα ανάμεσα σε 2 φέτες ψωμί ή το σερβίρουμε στο πιάτο με φρυγανισμένο ψωμί και λίγη σαλάτα.
Το μυστικό σε αυτή τη συνταγή είναι το πολύ πιπέρι!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)