Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)
Μαρινάρισμα για 20 λεπτά
Τρυπήστε τις φτερούγες παντού με τη μύτη ενός μαχαιριού. Βάλτε τις σε ένα μπολ μαζί με το λεμόνι και την πάπρικα και αφήστε να μαριναριστούν για 20 λεπτά.
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρέψτε τις σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για 10 λεπτά
Χαμηλώστε τη φωτιά, προσθέστε το σκόρδο και το σέρι και βάλτε αλατοπίπερο. Ανακατέψτε καλά και μαγειρέψτε για 5 λεπτά. Σκεπάστε με το καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά, ανακατεύοντας πότε πότε. Σερβίρετε με πράσινη σαλάτα.