Για τη σάλτσα:
1) Κόβουμε τις μπανάνες σε φετάκια και τα μήλα σε κύβους.
2) Τα ρίχνουμε όλα σε ένα κατσαρολάκι.
3) Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10’.
4) Περνάμε το μείγμα από το μπλέντερ, παγώνουμε και χρησιμοποιούμε τη σάλτσα πάνω στη φρουτοσαλάτα μας.
5) Καθαρίζουμε τα φρούτα, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
6) Σερβίρουμε γαρνίροντας από πάνω με τη σάλτσα.
Περισσότερες συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη απολαύστε στο ένθετο "Μy Cooking" που κυκλοφορεί με το Μy TV.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)