- Ανακατεύετε όλα τα υλικά από το πρώτο μείγμα σε ένα μπολ και σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύετε με ένα σύρμα, όλα τα υλικά από το δεύτερο μείγμα για 3 λεπτά επάνω στην φωτιά.
- Παίρνετε μπολάκια σιλικόνης και γεμίζετε μια κουταλιά από το πρώτο μείγμα, συμπληρώνετε με το δεύτερο μείγμα, μέχρι να καλειφθούν τα ¾ της σιλικόνης.
- Γεμίζετε την χύτρα με νερό στο 0,50 ml. , τοποθετείτε τα μπολάκια στο τρυπητό σκεύος της χύτρας και το βάζετε επάνω στην ειδική βάση του, μέσα στην χύτρα.
- Κλείνετε την χύτρα, την ρυθμίζετε στο 2 και βράζετε για 5 λεπτά.
- Για να κάνετε την σάλτσα γιαουρτιού ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και σερβίρετε μαζί με τα φλάν.
- Αν θέλετε να κάνετε τα φλάν στον φούρνο, τοποθετείτε τα φορμάκια σιλικόνης σε ένα ρηχό ταψί με νερό, που φτάνει στα ¾ των τοιχωμάτων τους και τα ψήνετε στους 170 βαθμούς για 30-40 λεπτά, ώσπου να πήξει το μείγμα.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)