Φιλέτο μπακαλιάρου σε πίτα με λαχανικά & μαγιονέζα μοσχολέμονο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, 19:30 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Φιλέτο μπακαλιάρου σε πίτα με λαχανικά & μαγιονέζα μοσχολέμονο Κόψτε σε µικρά κυβάκια το αγγούρι, την πιπεριά και τη λιαστή ντοµάτα, χοντροκόψτε τον δυόσµο και σε λεπτές λωρίδες το φρέσκο κρεµµύδι. Ρίξτε όλα τα λαχανικά σε ένα µπολ, προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατέψτε. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, λαδώστε καλά το ψάρι, αλατίστε και σοτάρετε γυρνώντας όσο το δυνατόν λιγότερες φορές (προσοχή µην παραψηθεί, όταν η σάρκα είναι πλέον λευκή, αποσύρετε από το τηγάνι). Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και αφήστε για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί». Βάλτε σε ένα µπολάκι τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατέψτε µέχρι να οµογενοποιηθούν. Βάλτε τις πίτες για 5 δευτερόλεπτα την καθεµία στον φούρνο µικροκυµάτων και απλώστε σε µια πετσέτα. Ξεκινήστε τη σύνθεση µε 1 κοµµάτι φιλέτο ψαριού, 2 κουταλιές από τα ψιλοκοµµένα λαχανικά, 1 κουταλιά σάλτσα και σερβίρετε σε καλαθάκια ή βαθιά πιάτα µε λαδόκολλα. Κόστος συνταγής: 9€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Για μια Ζωή: Ακυρώθηκε η χθεσινή θεατρική παράσταση - Το ευτράπελο που συνέβη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη
VIDEOS/ Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή που παρατήρησαν πάνω της και η ίδια διέψευσε - "Όχι βέβαια. Είναι δυνατόν;"
FASHION Ευγενία Μανωλίδου: Το σακάκι της θυμίζει Chanel & είναι το κομμάτι που χρειάζεσαι για την άνοιξη
HOUSE Ντάνη Γιαννακοπούλου: Το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της είναι το diy που θα σε "σώσει" αν είσαι μαμά