Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2014, 20:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας Βάλτε στο µίξερ τη µαγιονέζα, το σκόρδο και τη ρόκα και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µια πράσινη κρέµα. Κόψτε το ψάρι σε λωρίδες 3 εκατοστών. Ανακατέψτε σε ένα µπολ την πολέντα µε τον µαϊντανό και το ξύσµα. Σε ένα άλλο µπολάκι χτυπήστε µε ένα πιρούνι καλά τα ασπράδια. Αλατίστε το ψάρι, περάστε από το ασπράδι και αµέσος από την πολέντα. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίστε το ψάρι µέχρι να πάρει χρώµα η κρούστα. Βάλτε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε σε πιάτα µε τη σάλτσα ρόκας. Κόστος συνταγής: 12€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
NEWS/ Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: "Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια