counter

Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας

Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας
Φιλέτο μπακαλιάρου με κρούστα πολέντα & κρέμα ρόκας

  • Βάλτε στο µίξερ τη µαγιονέζα, το σκόρδο και τη ρόκα και χτυπήστε µέχρι να δηµιουργηθεί µια πράσινη κρέµα. Κόψτε το ψάρι σε λωρίδες 3 εκατοστών.

 

  • Ανακατέψτε σε ένα µπολ την πολέντα µε τον µαϊντανό και το ξύσµα. Σε ένα άλλο µπολάκι χτυπήστε µε ένα πιρούνι καλά τα ασπράδια.

 

  • Αλατίστε το ψάρι, περάστε από το ασπράδι και αµέσος από την πολέντα.

 

  • Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίστε το ψάρι µέχρι να πάρει χρώµα η κρούστα. Βάλτε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε σε πιάτα µε τη σάλτσα ρόκας.

 

Κόστος συνταγής: 12€ 

Πηγή: ΠεριοδικόMY tv logo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR