Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014, 20:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο Κόψτε τις άκρες από τα φασολάκια και ελέγξτε τα ένα ένα για τυχόν ίνες. Βάλτε µια κατσαρόλα µε νερό σε δυνατή φωτιά και βράστε τα φασολάκια τόσο ώστε να είναι τραγανά. Όταν είναι έτοιµα, µεταφέρετε σε ένα µπολ µε παγωµένο νερό για να κρατήσουν το χρώµα τους. Προτιµήστε να τα κόψετε στη µέση, αν είναι πολύ µεγάλα µετά το βράσιµο, για να µην µπει νερό στο εσωτερικό τους. Όταν κρυώσουν, στραγγίστε σε ένα σουρωτήρι. Βάλτε ένα ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και περάστε το µε τη βοήθεια µιας χαρτοπετσέτας µε ελαιόλαδο. Αλατίστε το ψάρι και ψήστε προσεκτικά χωρίς να τουµπάρετε πολλές φορές. Βάλτε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα βαζάκι και ανακινήστε δυνατά µέχρι να οµογενοποιηθούν. Σε ένα µπολ ανακατέψτε τα φασολάκια µε τη σάλτσα και το ανθότυρο. Σερβίρετε το ψάρι σε ένα ίσιο πιάτο, βάλτε τα φασολάκια από πάνω και πασπαλίστε µε το φουντούκι χοντροκοµµένο. Κόστος συνταγής: 10€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣMY COOKING Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
VIDEOS/ Χρανιώτης για Θανάση Ευθυμιάδη: "Γιατί να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ;"
VIDEOS/ Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα και την επιστροφή του στο Happy Day: "Μίλησα μαζί του"
TV/ Γιώργος Λιάγκας: Η δημόσια απάντησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου - "Πάρτο αλλιώς, ζήτα και ένα συγγνώμη"
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια
HOUSE Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο μέσα από το νέο σπίτι του! Με τεράστιο σαλόνι & ξύλινα πατώματα