counter

Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο

Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο
Φιλέτο ξιφία με πράσινα φασολάκια & ανθότυρο

  • Κόψτε τις άκρες από τα φασολάκια και ελέγξτε τα ένα ένα για τυχόν ίνες. Βάλτε µια κατσαρόλα µε νερό σε δυνατή φωτιά και βράστε τα φασολάκια τόσο ώστε να είναι τραγανά. Όταν είναι έτοιµα, µεταφέρετε σε ένα µπολ µε παγωµένο νερό για να κρατήσουν το χρώµα τους. Προτιµήστε να τα κόψετε στη µέση, αν είναι πολύ µεγάλα µετά το βράσιµο, για να µην µπει νερό στο εσωτερικό τους. Όταν κρυώσουν, στραγγίστε σε ένα σουρωτήρι.

 

  • Βάλτε ένα ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και περάστε το µε τη βοήθεια µιας χαρτοπετσέτας µε ελαιόλαδο. Αλατίστε το ψάρι και ψήστε προσεκτικά χωρίς να τουµπάρετε πολλές φορές. Βάλτε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα βαζάκι και ανακινήστε δυνατά µέχρι να οµογενοποιηθούν. Σε ένα µπολ ανακατέψτε τα φασολάκια µε τη σάλτσα και το ανθότυρο.

 

  • Σερβίρετε το ψάρι σε ένα ίσιο πιάτο, βάλτε τα φασολάκια από πάνω και πασπαλίστε µε το φουντούκι χοντροκοµµένο.

 

 

Κόστος συνταγής: 10€ 

Πηγή: ΠεριοδικόMY tv logo

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR