- Βάζετε την φάβα, τα ρεβίθια και το πλιγούρι από το βράδυ να φουσκώνουν στο νερό.
- Σουρώνετε όλα τα όσπρια και το πλιγούρι.
- Ρίχνετε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μίξερ και τα πολτοποιείτε.
- Tα αφήνετε για 20 λεπτά περίπου στο ψυγείο σκεπασμένα με μεμβράνη.
- Για να κάνετε το ντρεσινγκ, ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Αφού βγάλετε το μείγμα από το ψυγείο, κάνετε μικρές μπαλίτσες και τηγανίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να ψηθούν.
- Σερβίρετε σε λαγάνες ή ψωμάκια με σαλάτα και το ντρεσινγκ γιαουρτιού.
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές του Νικόλα Σακελλαρίου στην εκπομπή In2Cooking στο ANTI WEB TVPLUS αλλά και στοblogstonatmo.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)