- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη, το σπορέλαιο και τη ζάχαρη για 6 λεπτά ώσπου να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τις μπανάνες πολτοποιημένες, τα αυγά ένα ένα και ανακατεύουμε σε σιγανή ταχύτητα.
- Συνεχίζουμε με τα μήλα τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
- Ρίχνουμε το κουάκερ και σιγά σιγά το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει τις βανίλιες, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μοιράζουμε στις θήκες για τα cupcakes.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C και ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες συνταγές της Μυρσίνης Λαμπράκη στο περιοδικό Forma, στην ιστοσελίδα www.formamag.gr, αλλά και στο www.mirsini.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)