Βλίτα με μπακαλιάρο & ματζουράνα Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2013, 21:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Βλίτα με μπακαλιάρο & ματζουράνα Καθαρίστε τα βλίτα από χοντρά κοτσάνια. Γεµίστε τον νιπτήρα της κουζίνας σας µε αρκετό νερό και αφήστε µέσα τα χόρτα τουλάχιστον για 10 λεπτά. Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και αν το νερό που τα πλύνατε δεν είναι πολύ καθαρό, επαναλάβετε τη διαδικασία. Βάλτε σε µια κατσαρόλα αρκετό νερό, ρίξτε αλάτι και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα χόρτα και µαγειρέψτε. Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και αφήστε τα µέχρι να στραγγίσουν καλά. Σε ένα βαθύ τηγάνι µε λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το σκόρδο. Περάστε την ντοµάτα από τον τρίφτη και προσθέστε στο τηγάνι. Ρίξτε απευθείας τα χόρτα, τη µατζουράνα και ψιλοκοµµένο το φρέσκο κρεµµύδι. Ελέγξτε το αλάτι και προσθέστε λίγο ακόµη ελαιόλαδο. Σε ένα µεγάλο τηγάνι ρίξτε 1 εκατοστό σε ύψος ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Κόψτε σε µερίδες το ψάρι, αλατίστε και περάστε από το αλεύρι. Τηγανίστε προσεκτικά µέχρι να πάρει χρώµα το ψάρι και µεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρετε µαζί µε τα χόρτα σε ατοµικά πιάτα. Κόστος συνταγής: 13€ Πηγή: Περιοδικό TAGS: ΣΥΝΤΑΓΕΣMY tvMY COOKINGΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Ρωμανίδης για το τέλος της συνεργασίας Σεφερλή - Καπετάνιου: "Ο Μάρκος του στάθηκε κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη"
NEWS/ Αντιγόνη Νεοφύτου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Ευαγγέλου (Photos)
VIDEOS/ Νεκταρία Γιαννουδάκη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Αρχοντούλα κλειδώνει τις "Ψυχοκόρες" στο δωμάτιο
FAMILY Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο του που πέθανε στα 16 του - Θα έκλεινε τα 32 του χρόνια