1) Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
2 ) Ρίχνουμε τα μυρωδικά, μαχλέπι, μαστίχα, μοσχοκάρυδο, βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάμε.
3) Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και κατόπιν διαδοχικά το αλεύρι.
4 ) Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το γάλα.
5) Αφού χτυπηθούν λίγο, σταματάμε το χτύπημα και παίρνουμε μια στρογγυλή αποσπώμενη φόρμα, στρώνουμε λαδόκολλα στον πάτο την κλείνουμε πάλι με το στεφάνι τη φόρμα.
6) Αδειάζουμε μέσα το μείγμα.
7) Με μια σπάτουλα στρώνουμε την επιφάνεια.
8 ) Σε κάποιο σημείο της πίτας, βάζουμε το φλουρί τυλιγμένο με λίγο αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 45-50 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας).
9) Αφού ψηθεί, τη βγάζουμε από τον φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει.
10) Τη διακοσμούμε ανάλογα με τα γούστα μας.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)