X
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στο Fthis.gr. Επιλέγοντας «Συμφωνώ», αποδέχεστε να λαμβάνετε όλα τα cookies . Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies

Αυτό είναι το αγαπημένο κέικ της Ελένης Τσολάκη - Πώς θα το φτιάξετε

  • 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 400 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 4 ασπράδια και δύο κρόκους
  • 300 γρ. γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 1 βούτυρο με χαμηλά λιπαρά 250 γρ.
  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα πορτοκαλιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πολύ απλά τα βάζουμε όλα μέσα σ’ ένα μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα πηχτό.

Αλευρώνουμε καλά τη φόρμα του κέικ και το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία περίπου ώρα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)