Βάζουμε σε μπολ το κέικ, το τρίβουμε σε ψίχουλα, προσθέτουμε το τυρί, τα μπισκότα και την πραλίνα, το καρύδι και το κονιάκ. Ζυμώνουμε τα υλικά καλά μέχρι να γίνουν μια μαύρη ζύμη. Την βάζουμε στο ψυγείο για 30' να σφίξει. Πλάθουμε τρούφες και τις αραδιάζουμε σε δίσκο με λαδόκολλα. Τις βάζουμε ξανά για 15 λεπτά στο ψυγείο ή για 5' στην κατάψυξη. Κυλάμε τις τρούφες στη λιωμένη λευκή σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο. Γαρνίρουμε με γραμμές μαύρης σοκολάτας.
Πηγή: www.argiro.gr
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)