counter

Απίθανο γαριδοπίλαφο στο τηγάνι!

Απίθανο γαριδοπίλαφο στο τηγάνι!
Απίθανο γαριδοπίλαφο στο τηγάνι!

Καθαρίζουμε το σώμα από τις γαρίδες (αφήνουμε επάνω το κεφάλι). Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο για 2΄-3΄.

  

Προσθέτουμε τις πιπεριές και το λάχανο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2΄-3΄ ανακατεύοντας.

  

Προσθέτουμε το ρύζι, τη σόγια, τον κουρκουμά, το ταμπάσκο και το νερό. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 3, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις γαρίδες, μισοσκεπάζουμε το σκεύος και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 12΄-13΄, να σκάσει το ρύζι. Τέλος,  πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.

 

 

Πηγή: www.argiro.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR