Το πρόγραμμα διατροφής που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά αποκάλυψε η Ελευθερία Ρήγου μέσω του περιοδικού "People"
Πρωινό: Δύο μπισκότα πολυδημητριακών ή μία μπάρα δημητριακών ή 30 γραμμ. δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα 2%
Μεσημεριανό: Κοτόπουλο ψητό με σαλάτα ή μακαρόνια με σάλτσα ή σουβλάκι με πίτα ή σολομό καπνιστό με αραβική πίτα
Βραδινό: Πατάτα βραστή με φρέσκο κρεμμύδι και μπαλσάμικο ή γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρούτο ή τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
Σνακ: Φρούτο, 20 γραμμ. ξηροί καρποί ανάλατοι, 30 γραμμ. μαύρη σοκολάτα
Τα "μυστικά" της Ελευθερίας Ρήγου:
Τρώει τα πάντα σε αρκετά μεγάλες ποσότητες, αλλά ο διατροφολόγος τής περιόρισε πολύ τα λιπαρά, όπως το λάδι, σε δύο κουταλιές μόνο ημερησίως.
Πίνει 10 ποτήρια νερό την ημέρα.
Κάνει μισή ώρα άσκηση 4 φορές την εβδομάδα, συνήθως γρήγορο περπάτημα στο διάδρομο.