counter

Βάλτε κόκκινο πιπέρι στο φαγητό σας!

Βάλτε κόκκινο πιπέρι στο φαγητό σας!
Βάλτε κόκκινο πιπέρι στο φαγητό σας!

Βάλτε κόκκινο πιπέρι στο φαγητό σας!

Η κυριότερη ιδιότητά του είναι ότι περιέχει την ουσία καψαϊκίνη, η οποία έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

  

Σχετίζεται με τη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, μειωμένη πιθανότητα θρομβώσεων και γενικότερα καλύτερη υγεία της καρδιάς και των αγγείων. Παράλληλα, το κόκκινο πιπέρι, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύει πολύς κόσμος, είναι ευεργετικό για στομαχικές διαταραχές, όπως το έλκος στομάχου.

  

Αυτό οφείλεται στο ότι λόγω της αντιμικροβιακής του δράσης καταστρέφει τα παθογόνα μικρόβια και παράλληλα προάγει την έκκριση συγκεκριμένων προστατευτικών γαστρικών υγρών.

  

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.formamag.gr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR