Το ξίδι, περιέχει φλαβονοειδή όπως και το κρασί, τα οποία κρατούν τις αρτηρίες καθαρές προστατεύοντας την υγεία της καρδιάς. Παράλληλα, μας βοηθάει να μειώσουμε υγιεινά και χωρίς θερμίδες το αλάτι στη σαλάτα, χωρίς να στερούμαστε τη γεύση.
Αν σας αρέσει η γεύση του λοιπόν, τώρα έχετε μερικούς ακόμα λόγους για να το βάλετε στη διατροφή σας!
Διαβάστε ακόμα περισσότερα νέα και tips διατροφής και υγείας, κάνοντας «κλικ» στο www.formamag.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)