4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI! | fthis.gr

counter

4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI!

4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI!

4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI!
4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI!

Νέος Instagram διαγωνισμός από το Fthis.gr!!!

4 τυχεροί θα κερδίσουν μία γυναικεία τσάντα BARTUGGI για μοναδικές εμφανίσεις με στυλ!


Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μία κλασική, δίχρωμη τσάντα διάστασης 36,5 x 25 x 14 εκ, ιδανική για θηλυκές και επαγγελματικές εμφανίσεις. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα εσωτερικά, 3 ξεχωριστές θέσεις που κλείνουν με φερμουάρ με εσωτερικά τσεπάκια -το ένα με φερμουάρ-, καθώς και 2 τσέπες, μια μπροστά και μια στο πίσω μέρος, οι οποίες κλείνουν με σούστα.


Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει ένα ιδιαίτερο τσαντάκι διάστασης 22 x 14 x 8 εκ, από δερματίνη με καπάκι και πολύ ιδιαίτερο χεράκι. Μοναδική τσάντα με σταθερό σχήμα, ιμάντα ώμου, ιδανική εσωτερική διαρρύθμιση με 3 θέσεις εκ των οποίων η μια κλείνει με φερμουάρ και επιπλέον τσεπάκι, κατάλληλη για ξεχωριστές εμφανίσεις.


Ο τρίτος τυχερός θα κερδίσει μία κλασική γυναικεία τσάντα διάστασης 30 x 22 x 14 εκ, με χεράκια που προσαρμόζονται κρυφά στο σώμα της τσάντας, ιδανική για θηλυκές και επαγγελματικές εμφανίσεις. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα εσωτερικά, χώρισμα με φερμουάρ, εσωτερικά τσεπάκια -το ένα με φερμουάρ-, καθώς και έξτρα ιμάντα ώμου.


Ο τέταρτος τυχερός θα κερδίσει ένα γυναικείο, ιδιαίτερο σακίδιο διάστασης 23 x 31 x 12 εκ, κατασκευασμένο με ιδιαίτερα υλικά, που σουρώνει και ασφαλίζει με καπάκι. Διαθέτει εσωτερικά ένα μικρό χώρισμα με φερμουάρ και τσεπάκια-το ένα με φερμουάρ- και εξωτερικά 1 τσέπη στο πίσω μέρος.


BARTUGGI COLLECTION
Το 1936 η BARTUGGI ξεκίνησε να σχεδιάζει και να κατασκευάζει χειροποίητες, μοναδικές τσάντες από δέρματα υψηλής ποιότητας, υιοθετώντας υψηλών προδιαγραφών τεχνικές. Σύντομα, τα καινοτόμα σχέδια της BARTUGGI έγιναν γνωστά για την ποιότητά τους και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της κοινότητας της μόδας και των αγοραστών που αναζητούσαν υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό.
Σήμερα, έχοντας επεκταθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο οίκος BARTUGGI συνεχίζει να σχεδιάζει μοντέρνες και συνάμα διαχρονικές τσάντες, είδη ταξιδίου, επαγγελματικές τσάντες και αξεσουάρ με απαράμιλλη ποιότητα.
Για περισσότερα από 80 χρόνια η BARTUGGI διατηρώντας τις ισχυρές ρίζες της, αλλά αναζητώντας ταυτόχρονα συνεχή εξέλιξη, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, αφού τα προϊόντα της καλύπτουν την ανάγκη για πολυτέλεια σε προσιτές τιμές και ταιριάζουν στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής. Βασική προτεραιότητα παραμένει η αναζήτηση ποιοτικών υλικών, η διατήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών παραγωγής και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών, η οποία δεν εξαντλείται με την αγορά ενός προϊόντος, αλλά συνεχίζεται με after sales υποστήριξη.

www.bartuggi.com
Intagram: bartuggi_official
Facebook: bartuggi
Tik tok: bartuggi

Για να πάρεις μέρος κάνε κλικ εδώ

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής
MOST POPULAR