2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES! | fthis.gr

counter

2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES!

2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES!

2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES!
2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES!

Νέος Instagram διαγωνισμός από το Fthis.gr!!!

2 τυχεροί θα κερδίσουν μία συσκευή ανδρικής περιποίησης Philips από τα WELCOME STORES!
Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει την κοπτική μηχανή προσώπου Philips MG7720/15 και ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει την ξυριστική μηχανή σώματος Philips BG3010/15.

Philips MG7720/15 Κοπτική μηχανή προσώπου
Τελειοποιήστε το προσωπικό σας στυλ με το πιο ευέλικτο και ακριβές τρίμερ. 14 εξαρτήματα υψηλής ποιότητας σας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το δικό σας μοναδικό στυλ.
Απολαύστε μέγιστη ακρίβεια με την τεχνολογία DualCut, που περιλαμβάνει 2 φορές περισσότερες λεπίδες. Οι ατσάλινες λεπίδες τρίβονται ελαφρά η μία πάνω στην άλλη και αυτοακονίζονται ενώ χρησιμοποιούνται. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας λεπίδες τόσο κοφτερές όσο την πρώτη ημέρα, μετά από 5 χρόνια χρήσης.
Τριμάρετε και δώστε στυλ στο πρόσωπό σας, τα μαλλιά και το σώμα με 14 εξαρτήματα.
Ξυριστείτε άνετα κάτω από το λαιμό με την ξυριστική μηχανή σώματος. Το μοναδικό σύστημα προστασίας δέρματος, προστατεύει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος, επιτρέποντάς σας να ξυρίζεστε άνετα μέχρι και στο 0,5mm.
Είναι αδιάβροχη και έχει αυτονομία 120 λεπτών.

Philips BG3010/15 Ξυριστική μηχανή σώματος
Η Series Bodygroom 3000, έχει σχεδιαστεί για να κόβει αποτελεσματικά κάθε τύπο τρίχας, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.
Σχεδιασμένο για ασφαλή και άνετη χρήση σε μασχάλες, στήθος και κοιλιά, ώμους, βουβωνική περιοχή και πόδια. Η φιλική με το δέρμα ξυριστική μηχανή, εγκλωβίζει και κόβει τρίχες διαφορετικού μήκους, χωρίς τη χρήση πολλών εργαλείων ή την επαφή του σώματος με αιχμηρές άκρες.
Διαθέτει κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στρογγυλεμένες άκρες και ένα υποαλλεργικό πλέγμα για προστασία του δέρματός σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Τα τρίμερ διπλής κατεύθυνσης, κόβουν τις πιο μακριές τρίχες, ενώ το πλέγμα εξασφαλίζει βαθύτερο αποτέλεσμα.
Περιλαμβάνει 1 χτένα για φυσικό τριμάρισμα η οποία τοποθετείται στην ξυριστική κεφαλή, για να κόψετε τις τρίχες σε σταθερό μήκος 3 χιλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξυριστική κεφαλή χωρίς τη χτένα, για βαθύτερο αποτέλεσμα. Για πιο πυκνές τρίχες, συνιστάται πρώτα η χρήση της χτένας για τριμάρισμα του σώματος.
Είναι αδιάβροχη και έχει αυτονομία 50 λεπτών.

WELCOME STORES/ MASTER ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!
Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων WELCOME STORES έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών.
Μια αλυσίδα με χαμογελαστό πρόσωπο –ακόμα και στο λογότυπό της- αλλά και καρδιά γιατί βάζει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον καταναλωτή. Η αλυσίδα που ξεκίνησε με 19 καταστήματα από τη Βόρεια Ελλάδα και συνεχώς μεγαλώνει για να αγκαλιάσει όλη την ελληνική αγορά. Μια αλυσίδα που σε ενώνει με τα όνειρά σου και δε σε σκλαβώνει στις επιθυμίες σου. Μια αλυσίδα που απαντά στις δικές σου ανάγκες κι όχι στις δικές της.
Κύρια δραστηριότητα της αλυσίδας είναι η λιανική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης μέσω του δικτύου της, με την ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών όπως μεταφορά, εγκατάσταση, service.
Η Welcomestores αποτελούμενη από καταστήματα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών, συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση με την φρεσκάδα, την προστασία και την ευελιξία μια νέας δυναμικής, οικονομικά υγιούς και καθαρά ελληνικής αλυσίδας.

welcomestores.gr
Instagram: welcome_stores
Facebook: WelcomeStores.gr
Twitter: WelcomeStores
Pinterest: Welcome Stores

Για να πάρεις μέρος κάνε κλικ εδώ

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής
MOST POPULAR