counter

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η "βασίλισσα της νύχτας" έκανε πρεμιέρα με super λαμπερή εμφάνιση

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η "βασίλισσα της νύχτας" έκανε πρεμιέρα με super λαμπερή εμφάνιση
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η "βασίλισσα της νύχτας" έκανε πρεμιέρα με super λαμπερή εμφάνιση

Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πριν από την πρεμιέρα της στην οπερέτα «Οι απάχηδες των Αθηνών» στο μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας». Η "βασίλισσα της νύχτας" επέλεξε μια super λαμπερή εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και στα τηλεοπτικά συνεργεία. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν εκεί! 

«Με συγκινεί πάρα πολύ το χειροκρότημα του κόσμου, δουλεύω από 7 χρόνων παιδί και ο κόσμος αυτό το αναγνωρίζει. Με συγκινεί που είμαι σε αυτό το θέατρο, θυμάμαι τον Αριστοτέλη Ωνάση που ερχόταν να δει τη Μαρία Κάλλας, με αγαπούσε πολύ», ανέφερε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη και συνέχισε λέγοντας: 

«Έχω ωραίες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από τα πάρτι που έκανα στην Κινέτα, δυστυχώς όμως κάηκε, σύντομα ωστόσο κάτι θα ξαναφτιάξω. Ξόδευα πολλά χρήματα για τα πάρτι αλλά χαλάλι γιατί ήταν πολύ όμορφα.

Διαβάστε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της

 

Το πιο ωραίο δώρο που έχω πάρει στις γιορτές είναι το δαχτυλίδι που φοράω, έχει μεγάλη σημασία για αυτόν που μου το έδωσε».

«Η συντροφικότητα παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή μου. Η νέα χρονιά θέλω να μου φέρει υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε», τόνισε. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR