counter

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της- Τι περιλαμβάνει η διατροφή της;

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της- Τι περιλαμβάνει η διατροφή της;
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της- Τι περιλαμβάνει η διατροφή της;

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα μυστικά της νεότητας και της ομορφιάς της.

Όσα είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Όταν ξυπνώ το μόνο που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου και ρίχνω νεράκι στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω τίποτα και δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μία καλή κρέμα», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κανένα αυγουλάκι βάζω καμιά φορά και παγάκια πριν μακιγιαριστώ. Το αυγό το αφήνω κανένα τεταρτάκι», πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ.

«Σηκώνομαι και είμαι ‘φράπα’, κούκλα. Αφού κοιτάζω εγώ τον εαυτό μου και λέω ‘είμαι τόσο ωραία;’. Πραγματικά θαυμάζω τον εαυτό μου που τον βλέπω, το πρόσωπό μου είναι μια χαρά», τόνισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κάνω χαμομήλι στα μάτια που τα ξεκουράζει. Τα μαλλιά δεν τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα. Τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Λούζομαι κάθε 7-8 ημέρες και μία φορά στους τρεις μήνες τους βάζω λάδι φαγητού», αποκάλυψε η ίδια ακόμα.

Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τη διατροφή της λέγοντας ότι προσέχει ιδιαίτερα: «Προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένης και θα πάω να φάω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR