counter

Ζωή Λάσκαρη: Οι λόγοι που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα

Ζωή Λάσκαρη: Οι λόγοι που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα
Ζωή Λάσκαρη: Οι λόγοι που απεχθάνεται τα Χριστούγεννα

Στο περιοδικό "Λοιπόν" και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε πρόσφατα συνέντευξη η Ζωή Λάσκαρη και με αφορμή τις επερχόμενες γιορτινές ημέρες, εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο τις άσχημες αναμνήσεις που της φέρνουν στο μυαλό τα Χριστούγεννα

 
Διαβάστε επίσης: Ζωή Λάσκαρη: Ποια η γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά;
 
Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη ηθοποιός ανέφερε ότι έχασε τη μητέρα της, τον πατέρα της και το θείο της κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, οπότε, όπως εξομολογήθηκε, απεχθάνεται αυτές τις ημέρες γιατί ξυπνούν μέσα της εικόνες που γράφτηκαν με μελανό χρώμα στη μνήμη της. 
 
Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή που ζήσατε και θυμάστε έντονα από τα Χριστούγεννα;
Θα σε απογοητεύσω... Στο σπίτι μας, από την ώρα που γεννήθηκα και πέθαναν η μάνα μου, ο πατέρας μου και ο θείος μου, επειδή τότε τους "έφερναν" στο σπίτι, είχαμε μόνιμο πένθος, απαγορευόταν το ραδιόφωνο, η γιαγιά μου ήταν ντυμένη στα μαύρα , δεν είχα ποτέ Χριστουγεννιάτικο δέντρο... Δεν με ενδιαφέρουν τα Χριστούγεννα, δεν τα θέλω, στεναχωριέμαι, δεν έχω καλές μνήμες. Όταν έκανα τα παιδιά μου κι έπρεπε να στολίσω τα δέντρα, τα έκανα αλλά δεν ήταν κάτι που πετούσα. Το έκανα για τα παιδιά μου με πολλή χαρά. αλλά μέχρι εκεί. Με θλίβουν τα Χριστούγεννα , δεν περνάω καλά, δεν με αφορούν. Σιχαίνομαι και τη λέξη "φιλανθρωπία".
 
Γιατί δε σας αρέσει η λέξη φιλανθρωπία; 
Ποια είμαι εγώ που θα κάνω φιλανθωπία; Για μένα δεν υπάρχουν αυτά. Αν θέλω να κάνω κάτι, δεν θα το θεωρήσω φιλανθωπία, αλλά συμπαράσταση σε κάποιους ανθρώπους. Κάτι κυριούλες ντυμένες, φορώντας τα μπριγιάν λένε "φιλανθρωπία", αυτό δεν με ενδιαφέρει εμένα.
 
 
 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR