counter

Ζωή Λάσκαρη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Υπήρχε, όντως, ανταγωνισμός μεταξύ τους;

Ζωή Λάσκαρη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Υπήρχε, όντως, ανταγωνισμός μεταξύ τους;
Ζωή Λάσκαρη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Υπήρχε, όντως, ανταγωνισμός μεταξύ τους;

Η Ζωή Λάσκαρη εκτός από μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, είναι μια γυναίκα που δε «μασάει» τα λόγια της, λέει με πάθος την αλήθεια της και εκφράζει με πείσμα τα «πιστεύω» της.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την Ζωή Λάσκαρη: Δείτε την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της!

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “Reallife” και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, η Ζωή Λάσκαρη μίλησε και για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αν και πολλοί τους είχαν «χρεώσει» μια διαμάχη και έναν έντονο ανταγωνισμό, η Ζωή διαψεύδει τα πάντα, αποκαλώντας την Αλίκη ως αδερφή της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είχε μια πολύ στενή και ουσιαστική σχέση με την Εθνική μας σταρ, γνωρίζοντας τα πάντα για τη ζωή της, καθώς ήταν πάντα κοντά η μία στην άλλη. Δηλώνει ότι η Αλίκη αγάπησε με πάθος τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αν και ο τελευταίος την πλήγωσε και ότι ερωτεύτηκε παράφορα τον επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη τον οποίο και παντρεύτηκε κρυφά. Τονίζει ότι ήταν δίπλα της στις τελευταίες στιγμές της Αλίκης και της έδινε κουράγιο κάθε φορά που εκείνη λύγιζε.

Οι δυο καλλονές του Ελληνικού κινηματογράφου, λοιπόν, παρά την επιτυχία τους στον ίδιο χώρο και την ίδια εποχή, δεν υπήρξαν ποτέ ανταγωνίστριες παρά μόνο δυο καλές φίλες, ή αλλιώς "αδελφές"!

"Το κοριτσάκι μου, το φιλαράκι μου… Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο μου λείπει. Τη λάτρευα, τη θαύμαζα, την αγαπούσα"  ήταν τα πρώτα λόγια της Ζωής Λάσκαρη αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR