counter

Ζωή Λάσκαρη-Μάρθα Κουτουμάνου-Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Ζένια Μπονάτσου: Μιλούν για τη σχέση τους

Ζωή Λάσκαρη-Μάρθα Κουτουμάνου-Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Ζένια Μπονάτσου: Μιλούν για τη σχέση τους
Ζωή Λάσκαρη-Μάρθα Κουτουμάνου-Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Ζένια Μπονάτσου: Μιλούν για τη σχέση τους

Οικογένεια Λυκουρέζου

Μια υπέροχη εικόνα με μια ευτυχισμένη οικογένεια και ένα καρέ γεμάτο ομορφιά και αισιοδοξία. Οι όμορφες κυρίες έδωσαν συνέντευξη στο People. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του πρωινού του Mega και κατέγραψε κάθε στιγμή τους. Η Ζωή Λάσκαρη μαζί με τις κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου, Μαρία – Ελένη αλλά και τη μικρή της παρέας, την εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου αποκάλυψαν στιγμές οικογενειακές, της καθημερινότητας τους και η διαπίστωση είναι μια. Πρόκειται για μια από τις πιο ενωμένες, ευτυχισμένες και χαρούμενες οικογένειες.

Οι τέσσερις γυναίκες έχουν μια πολύ ουσιαστική και όμορφη σχέση και κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί. Μαγειρεύουν, τρώνε μαζί, πηγαίνουν για ψώνια για καφέ και μοιράζονται τα πάντα. Μια υπέροχη εικόνα με τις γυναίκες της οικογένειας Λυκουρέζου ντυμένες στα λευκά και απόλυτα χαλαρές ήρθε μέσα από τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη.

Η Ζωή Λάσκαρη καμάρωνε στην κυριολεξία και όλες μαζί έδωσαν χώρο στη μικρή της οικογένειας, Ζένια Μπονάτσου, η οποία μίλησε για τις στιγμές που η γιαγιά Ζωή Λάσκαρη τη  συμβουλεύει και της γκρινιάζει για τις απουσίες του σχολείου.

Η Ζένια Μπονάτσου μεγάλωσε και έχει άποψη και λόγο αν και δεν έχει κατασταλάξει για το τι θα ήθελε να κάνει στη ζωή της. Ωστόσο, όπως λέει και η ίδια επιθυμεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα.

Αν και δε μένουν όλες μαζί είναι σαν να ζουν όλες μαζί έχοντας για στυλοβάτη τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ο οποίος σίγουρα θα είναι πανευτυχής με τόσες γυναίκες γύρω του. Τους αρέσει να ζουν οικογενειακές στιγμές και η κάθε μια έχει το ρόλο της. Η Μαρία Ελένη μαγειρεύει, ενώ η Ζένια Μπονάτσου φοράει την ποδιά της και σερβίρει για να έρθει η Μάρθα Κουτουμάνου και να πάρει τη σκυτάλη για το πλύσιμο των πιάτων! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR