counter

Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη για την αλλαγή του ονόματός της

Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη για την αλλαγή του ονόματός της
Ζωή Λάσκαρη: Η απίθανη αποκάλυψη για την αλλαγή του ονόματός της

Αφιέρωμα στη Ζωή Λάσκαρη έκανε το DownTown και ο Πάνος Ζόγκας. Στο περιοδικό μίλησε μάλιστα και ο έμπιστος συνεργάτης της ηθοποιού επί 10 χρόνια, Γιώργος Σιδέρης, ο οποίος είχε αναλάβει να γράψει τη βιογραφία της. Ο Γιώργος Σιδέρης αποκάλυψε μάλιστα όλη την αλήθεια για την αλλαγή του ονόματός της Ζωής Λάσκαρη.

Το πραγματικό της επίθετο ήταν Κουρούκλη, αλλά επειδή με την ξαδέρφη της, τη διάσημη τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη, είχαν το ίδιο όνομα κι επίθετο, διέταξε ο Φίνος να της αλλάξουν το επίθετο. Δεν ήθελε να πάθει το ίδιο που είχε πάθει εκείνη την περίοδο με το όνομα «Γιάννης Βογιατζής», που ο κόσμος μπέρδευε τον ηθοποιό με τον τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Σιδέρης εξηγεί στο DownTown: «Υπάρχει μια διχογνωμία για το πώς βαφτίστηκε “Λάσκαρη”. Η Ζωή υποστήριζε ότι της έδωσε ο Φίνος. Άλλοι λένε ο Δαλιανίδης. Το σίγουρο είναι ότι προέρχεται από τον δρόμο Λασκάρεως, που είναι κάθετη στη Χαριλάου Τρικούπη. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Ζωή δεν γνώριζε για την αλλαγή. Το έμαθε όταν είδε την αφίσα της πρώτης της ταινίας. Δεν αντέδρασε. Ήταν “ό,τι πει ο Φίνος”».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR