counter

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Έγινε και μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου"

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Έγινε και μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου"
Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Έγινε και μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση και απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε μετά την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Δείτε επίσης -  Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Θέλω και θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω, θα δούμε"

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Απαντά για τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση

«Είναι μια επίθεση που έγινε σε μένα, άγρια και προσωπική. Δέχτηκα μια επίθεση ως γυναίκα αρχηγός κόμματος. Επιχειρήθηκε μια σύγχυση της προσωπικής μου ζωής με το κίνημά μας και έγινε και μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου, τον Διαμαντή Καραναστάση, που είναι ο άνθρωπος που έχει σηκώσει στην πλάτη του την πλεύση ελευθερίας, είναι εκείνος που σε όλες τις δυσκολίες εμπνεύστηκε ιδέες, βρήκε λύσεις και δημιούργησε πρωτοβουλίες και είναι και εκείνος που στη περίοδο αυτή σχεδίασε τη στρατηγική για να επικοινωνήσουμε σε όλη την Ελλάδα, την Πλεύση Ελευθερίας και να μάθει ο κόσμος αυτό που κάνουμε. Ο σύντροφός μου έχει δώσει την ψυχή του 7 χρόνια…

Είμαστε άνθρωποι και έχουμε οικογένειες. Μπορεί να μην έχω παιδιά αλλά τα παιδιά του Διαμαντή είναι σαν παιδιά μου, με τη μητέρα τους έχουμε μια άριστη σχέση, είναι μια αξιόλογη γυναίκα. Αυτό που μας στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι βλέποντας ο Διαμαντής την κόρη του, ηΝιόβη, ένα υπέροχο πλάσμα, μια μικρή σύγχρονη διανοούμενη, που είναι έφηβη, είχε διαγράψει τα social media γιατί έγινε αναπόδραστα δέκτης σχολίων για τον πατέρα της, είναι ένα υπέροχος πατέρας, είχε τη σοφία να διαχωρίσει τον εαυτό του από την τοξικότητα και να προστατεύσει τον εαυτό του» είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR