counter

Ζωή Δημητράκου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον ενός μηνός γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Ζωή Δημητράκου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον ενός μηνός γιο της και το δημόσιο μήνυμα
Ζωή Δημητράκου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον ενός μηνός γιο της και το δημόσιο μήνυμα

Πριν από λίγες ημέρες η Ζωή Δημητράκου αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, όταν ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπός του έρωτά της από τον σύζυγό της, Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η όμορφη γυμνάστρια, είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της - όπως είχε κάνει και με τον γάμο της, και ανακοίνωσε η ίδια τη γέννηση του γιου της που θα πάρει το όνομα Λεωνίδας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας η ίδια έκανε την πρώτη βόλτα με τον ενός μηνός γιο της και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Σήμερα ο Λεωνίδας μας έχει γενέθλια παιδιά! 1 μήνας απόλυτης ευτυχίας… ευτυχίας που σαν και αυτή δεν είχε νιώσει η ψυχή μας μέχρι τώρα! Το γιορτάσαμε λοιπόν με την πρώτη επίσημη μεγάλη βόλτα μας στη μαρίνα του Φλοίσβου! Και εννοείται οι ευχές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και μας κάνουν πολύ χαρούμενους!!!

Η Ζωή Δημητράκου μιλώντας για τον γάμο της, είχε αναφέρει πριν από μερικούς μήνες: «Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφο μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν ήταν στην Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR