counter

Ζουγανέλης για Γαλανοπούλου: "Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και..."

Ζουγανέλης για Γαλανοπούλου: "Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και..."
Ζουγανέλης για Γαλανοπούλου: "Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και..."

Την περασμένη Τετάρτη, μέσα από το «Πρωινό» έγινε γνωστό ότι η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε μια μέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Happy Birthday Ελλάς».

Μάλιστα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε πως η αιφνίδια αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση και πρόβλημα στην παράσταση. Παράλληλα έγινε άμεση αντικατάσταση του ρόλου της από το cast.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για την πολυετή σχέση του με την Άβα Γαλανοπούλου αλλά και την αποχώρησή της.

«Με την Άβα είμαστε χρόνια φίλοι κι εγώ επέλεξα να συνεργαστούμε μαζί. Η συνεργασία μας ήταν καλή. Την αγαπάω και την εκτιμώ πολύ. Ξαφνικά, αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους να φύγει και μάλιστα μας άφησε όλους σύξυλους, με αποτέλεσμα να βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ευτυχώς κάναμε γρήγορες και συνολικές αντικαταστάσεις. Αυτό που έπαιζε, το καλύπτουμε εμείς και ένα δικό της νούμερο το κόψαμε εντελώς. Έτσι, καταφέραμε να ισορροπήσουμε», δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν την ηθοποιό να κινείται νομικά -προφανώς ως προς την επιχείρηση-, ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεκαθαρίζει. «Έλεγε διάφορα πράγματα που αφορούσαν τον επιχειρηματία. Είχε ορισμένες απαιτήσεις που δεν ήταν λογικές. Ξόδεψε χρήματα για κομμωτήρια και για κάποια άλλα πράγματα και ήθελε η επιχείρηση να της καλύψει αυτά τα έξοδα. Όμως, αυτό δεν συμβαίνει και δεν είθισται στο θέατρο. Προσωπικά, προσπάθησα να τη μεταπείσω. Ήταν, όμως, αποφασισμένη και έφυγε πριν από την επίσημη πρεμιέρα. Με την Άβα παίξαμε έναν μήνα μαζί και ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα μου. Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω το πόσο καλή είναι η παράστασή μας. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στο θέατρο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR