counter

Ζιζέλ Μπούντχεν: "Λύγισε" για το διαζύγιο της από τον Τομ Τομ Μπρέιντι! Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα

Ζιζέλ Μπούντχεν: "Λύγισε" για το διαζύγιο της από τον Τομ Τομ Μπρέιντι! Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα
Ζιζέλ Μπούντχεν: "Λύγισε" για το διαζύγιο της από τον Τομ Τομ Μπρέιντι! Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα

Η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, όταν μίλησε για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι σε ένα teaser από τη νέα της συνέντευξη με την Ρόμπιν Ρόμπερτς.

Το μοντέλο ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Ρόμπερτς ανέφερε πως η Ζιζέλ στο παρελθόν παρομοίασε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου».

«Πώς είσαι;», φαίνεται να την ρωτά στο teaser του «IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain». Η ερώτηση αμέσως τάραξε την 43χρονη Ζιζέλ. «Λοιπόν, όταν το λέτε», ακούγεται να λέει η Ζιζέλ, πριν κάνει μια παύση και ξεκινήσει να κλαίει. 

Διαβάστε επίσης: Περνάει δύσκολα ο Τομ Μπρέιντι μετά το διαζύγιό του με τη Ζιζέλ: "Δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλα δράματα"

Στη συνέχεια, η ίδια γύρισε το κεφάλι τηςακριά από τoν φακό της κάμερας και σήκωσε το χέρι της προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό της.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, το τρέιλερ έδειξε τη Ρόμπερτς να ρωτάει τη Ζιζέλ σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου γιου τους Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν. «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», είπε, ενώ η παρουσιάστρια αργότερα τη ρώτησε για την τρέχουσα ερωτική ζωή της.  «[Θα] ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;» την ρωτάει και το μοντέλο είναι σκεπτικό. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι' αυτό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR