counter

Ζήτησε την απόλυση καμαριέρας γιατί τόλμησε να της ζητήσει αυτόγραφο;

Ζήτησε την απόλυση καμαριέρας γιατί τόλμησε να της ζητήσει αυτόγραφο;
Ζήτησε την απόλυση καμαριέρας γιατί τόλμησε να της ζητήσει αυτόγραφο;

Lopez_tweet_maid

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Tελικά η Jennifer Lopez δεν έμαθε τίποτα από τον ρόλο της ως καμαριέρα στο "Maid in Manhattan";

H Pray Dodaj καμαριέρα και υποθέτουμε πρώην θαυμάστρια της Jennifer Lopez απολύθηκε από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Melia Duesseldorf" στη Γερμανία, στο οποίο διέμενε η star όταν αποφάσισε να της  ζητήσει ένα αυτόγραφο. Η Pray αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη: "Καθάριζα τον όροφο στο οποίο έμενε. Επειδή είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια, βρήκα το κουράγιο, χτύπησα την πόρτα της, αλλά δύο άτομα από το προσωπικό της με απέρριψαν. Μία μέρα μετά η εταιρεία καθαρισμού που με είχε προσλάβει για το ξενοδοχείο με πήρε και είπε ότι η κυρία Lopez έκανε παράπονα. Απολύθηκα από το τηλέφωνο και όλα αυτά για ένα αυτόγραφο".

Η Lopez μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα στο διαδίκτυο, αναγκάστηκε να μιλήσει για το περιστατικό και αρνήθηκε τα πάντα μέσω twitter: "Ελάτε τώρα, Με ξέρετε καλύτερα απ’ αυτό... Δεν θα απέλυα κανέναν για ένα αυτόγραφo. Πρώτη φορά έμαθα για αυτή την ιστορία στο twitter".
Lopez_tweet_maid

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου σε ανακοίνωση της ανέφερε: "Η Pray Dodaj ενήργησε σε αντίθεση με τους κανόνες του ξενοδοχείου και διατάραξε την ιδιωτική ζωή των πελατών μας".

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν το περιστατικό έγινε ακριβώς όπως το περιέγραψε η καμαριέρα, αλλά είναι θλιβερό όταν οι διάσημοι αδιαφορούν για τους ανθρώπους που αγοράζουν τα cd’s τους και τους κάνουν πλούσιους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR