counter

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όλο αυτό είχε αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όλο αυτό είχε αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα»
Ζήνα Κουτσελίνη: «Όλο αυτό είχε αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα»

Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην δημοσιογράφο Σοφία Χουντάση στο "Πρώτο θέμα" για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. “Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και να μην έχω κανονική ανάπτυξη”, δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη επίσης δήλωσε: "Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και να μην έχω κανονική ανάπτυξη. Έτσι, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο σε ηλικία 13 ετών, ο οποίος μας αποκάλυψε οτι η ανάπτυξη μου ήταν παιδιού 7 ετών! Την ενημέρωσε μάλιστα οτι όχι μόνο μπορεί να μην αναπτυσσόμουν σωστά αλλά και οτι μπορεί να κατέληγα σε τρελάδικο! Αντιλαμβανόμενη την σοβαρότητα της κατάστασης μου, η μητέρα μου με έστειλε στο Βόλο. Σε ηλικία 14 ετών έμενα μόνη μου σε ένα άδειο σχεδόν σπίτι και πήγαινα εκέι σχολείο. Εκεί άδεισα πραγματικά.. Έκλαιγα στις 3 το πρώι, έμαθα να μαγειρεύω, γενικά δεν ήταν εύκολο." Σε ψυχολόγο πήγε πάλι σε ηλικία 25 ετών όπου και έκανε ψυχανάλυση η οποία την βοήθησε πολύ.

Τα μάτια της βούρκωσαν όταν αναφέρθηκε στον αδερφό της, ο όποιος έχασε την ζωή του από το αλκοόλ, λέγοντας: ”Όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο Αλέκος ήταν το αμάν της ζωής μου.” Και συνέχισε: “Νομίζω ότι λυτρώθηκε τελικά και είναι στον δρόμο του θεού”. Αυτή ήταν η στιγμή που την έκανε πιο δυνατή.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Alpha και τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: Η δήλωση "φωτιά" για τη Σπυροπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR