counter

Ζήνα Κουτσελίνη: Η απίστευτη αποκάλυψή της για την παρθενική εμφάνιση του Γιώργου Τσαλίκη στον Πρωινό Καφέ

Τη Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Ερυθραία, όπου παρεβρέθηκε στα εγκαίνια της κλινικής αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής που άνοιξαν η Δώρα Δημητροπούλου και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η παρουσιάστρια του STAR εκτός από διευθύντρια προγράμματος τηλεοπτικών σταθμών, υπήρξε στο παρελθόν και αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη στα πρώτα της χρόνια στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε μαζί μας μια ανάμνηση από τη συγκεκριμένη εκπομπή που είχε βγει ζωντανά από την Σάμο, πριν από 20 περίπου χρόνια και εξήγησε γιατί θεωρεί τον τραγουδιστή τυχερό από το ξεκίνημά του.

Δείτε επίσης ΕΔΩ - Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκίνησή του μπροστά στις κάμερες με τα τρυφερά λόγια της συζύγου του Δώρας

"Πάντως από το πρώτο του - πρώτο του τραγούδι που ήρθε στον Πρωινό Καφέ, συναντηθήκαμε στη Σάμο. Η Σάμος ξέρεις ήταν ένα νησί που έπρεπε να φτάσουν κι άλλοι τραγουδιστές, αλλά ήταν τυχερός από τότε. Είχε απαγορευτικό και δεν έφτασε κανένα καράβι, οπότε τρεις ώρες στον Πρωινό Καφέ τραγούδησε μόνο ο Γιώργος και ήταν νέος τραγουδιστής τότε και έπαιξε παιχνίδια, τραγούδησε".

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο επάνω απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR