counter

Ζευγάρι η Πάρις Τζάκσον με την Κάρα Ντελεβίν; Περπατάνε πιασμένες χέρι-χέρι και οι φήμες οργιάζουν!

Ζευγάρι η Πάρις Τζάκσον με την Κάρα Ντελεβίν; Περπατάνε πιασμένες χέρι-χέρι και οι φήμες οργιάζουν!
Ζευγάρι η Πάρις Τζάκσον με την Κάρα Ντελεβίν; Περπατάνε πιασμένες χέρι-χέρι και οι φήμες οργιάζουν!

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ κολλητή παρέα με την ηθοποιό και μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο  ότι δεν πρόκειται για μια απλή φιλία μεταξύ 2 γυναικών, αλλά για κάτι παραπάνω. 

Συγκεκριμένα, οι φήμες που κυκλοφορούν περί ερωτικής σχέσης των δυο διάσημων κοριτσιών ενισχύονται όλο και περισσότερο, καθώς τόσο η Πάρις όσο και η Κάρα, ύστερα από την έξοδο τους σε γνωστό club στο Φάρινγκτον, εντοπίστηκαν την ώρα που επέστρεφαν στο ξενοδοχείο να περπατούν πιασμένες χέρι- χέρι.

ζευγάρι

Γενικότερα, πρόκειται για δύο κορίτσια που τους αρέσει να περνούν πολύ χρόνο μαζί κι αυτό γίνεται αντιληπτό κι από τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά και φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, είχαν πάει για φαγητό σε εστιατόριο στο Μέιφερ, όπου εμφανίστηκαν με casual ντύσιμο, χωρίς μακιγιάζ, με την Κάρα να επιλέγει ένα πιο ανδρόγυνο στιλ φορώντας πράσινο bomber jacket, απέλο και στενό μαύρο παντελόνι.

ζευγάρι

Η Πάρις και η Κάρα είχαν γνωριστεί πέρυσι για πρώτη φορά στο MTV Movie Awards και σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες!.

Παράλληλα, μια πηγή αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα The Sun: «Ταίριαξαν πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και έκτοτε κάνουν κολλητή παρέα. Η Κάρα την κάλεσε στο πάρτι του Christmas Burberry X στο Λονδίνο και μετά πήγαν στην Βενετία και ύστερα στην Πράγα, όπου πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα. Είναι νωρίς και η Κάρα δεν έχει χρόνο για κανονική σχέση λόγω του φορτωμένου της προγράμματος, αλλά οπωσδήποτε υπάρχει μια φλόγα ανάμεσά τους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR