counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημόσιο ευχαριστώ και η προσωπική εξομολόγηση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημόσιο ευχαριστώ και η προσωπική εξομολόγηση!
Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημόσιο ευχαριστώ και η προσωπική εξομολόγηση!

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, η Ζέτα Μακρυπούλια με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους θαυμαστές της να της στέλνουν πολλές ευχές.

Η ίδια ζει μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της καθώς παρουσιάζει για ακόμη μία σεζόν με επιτυχία το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1, αλλά περνάει και ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ως λάτρης του Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν αλλά αποκάλυψε δημόσια και κάποιες από τις σκέψεις της.

«Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!!

Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR