counter

Ζέτα Μακρυπούλια: "Πήγα σε δικηγόρο και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη νομική οδό" (Video)

Ζέτα Μακρυπούλια: "Πήγα σε δικηγόρο και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη νομική οδό" (Video)
Ζέτα Μακρυπούλια: "Πήγα σε δικηγόρο και σκέφτομαι να ακολουθήσω τη νομική οδό" (Video)

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ίσως ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν καθημερινά στα δημοσιεύματα και όπως είπε δεν έχουν πάντοτε βάση.  Γι' αυτό το θέμα μίλησε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Πρωινό του Πέτρου Κωστόπουλου η πανέμορφη ηθοποιός η οποία παραδέχτηκε ότι πήγε σε δικηγόρο και αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό γιατί κάποια δημοσιεύματα πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια.

Φανερά εκνευρισμένη είναι τον τελευταίο καιρό η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία διάβασε κάτι το οποίο την δυσαρέστησε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να πάει στο δικηγόρο της και να ακολουθήσει τη νομική οδό γιατί θεώρησε ότι αυτό που διάβασε ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της έχει πάψει να ασχολείται με αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι και δε δίνει σημασία σε κακόβουλα σχόλια. Η ίδια δεν αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που την ενόχλησε γιατί δε θέλει να γίνει αναπαραγωγή και να το δει ξανά γραμμένο.

Τόνισε όμως ότι έχει κουραστεί τόσα χρόνια από όσα διαβάζει και πλέον έχει αποφασίσει να συμβουλεύεται δικηγόρο και να ακολουθεί τη νομική οδό γιατί είναι άσχημο να γράφονται διάφορα και να μην υπολογίζει κανείς δημοσιογράφος το γεγονός ότι πίσω της έχει και μια οικογένεια που παρακολουθεί και ενημερώνεται.

“Διάβασα κάτι πρόσφατα που με νευρίασε πάρα πολύ και ξεπέρασε τα όρια…” , είπε η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ επεσήμανε ότι έχει ακολουθήσει τη νομική οδό αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι το επόμενο της βήμα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR