counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση στο Instagram μετά το "ξέσπασμα" κατά της αεροπορικής εταιρίας

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση στο Instagram μετά το "ξέσπασμα" κατά της αεροπορικής εταιρίας
Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση στο Instagram μετά το "ξέσπασμα" κατά της αεροπορικής εταιρίας

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχασε πρόσφατα μια προγραμματισμένη πτήση που είχε για την Σάμο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "ξέσπασ"ε κατά της αεροπορικής εταιρίας με την οποία θα ταξίδευε.

«Κάνω λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο. Μπήκα λίγο στο site, έψαξα κι είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε έχω κάνα δύο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια. Γιατί άλλα last call τα άκουγα, όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί. Δεύτερη απορία. Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ ο πελάτης σας να ενημερωθώ;», ήταν μερικά από τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια.

Διαβάστε εδώ! Εκτός εαυτού η Ζέτα Μακρυπούλια με αεροπορική εταιρεία: "Δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό"

Ζέτα Μακρυπούλια - Το μήνυμα στο Instagram μετά το ξέσπασμα στην αεροπορική εταιρία

Λίγες ώρες μετά, η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media αφού το συγκεκριμένο θέμα έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με χιουμοριστικό τρόπο, έκανε ένα story στο οποίο βλέπουμε την ίδια δίπλα από το παράθυρο του αεροπλάνου να χαμογελά και να γράφει, «Πάω για κ@ατούρημα».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Ζέτας Μακρυπούλια:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR