counter

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το καινούριο της hobby!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το καινούριο της hobby!
Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το καινούριο της hobby!

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η όμορφη ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σόνια Καζόνι εξήγησε γιατί το instagram αποτελεί τη νέα αγαπημένη της συνήθεια αλλά και τη διατροφή που ακολουθεί, όταν συνειδητοποιεί πως έχει πάει 2-3 κιλά παραπάνω.

Mέσα από το instagram σου μάθαμε πως μαγειρεύεις περίπλοκες συνταγές και πλέκεις βελονάκι. Το δεύτερο ήταν λίγο έκπληξη.

Το βελονάκι μπήκε στη ζωή μου το καλοκαίρι. Η ιδέα ξεκίνησε από κάτι σουβέρ που ήθελα να φτιάξω. Επειδή -όπως έχουμε πει πολλές φορές- έχω πολλούς ψυχαναγκασμούς δεν μπορώ όταν πίνω τον φρέντο εσπρέσσο, να λιώνει ο πάγος και καθώς το ποτήρι ξεπαγώνει να στάζει νερά!

Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω σουβέρ από φελό που επάνω να έχουν ένα νημάτινο κομμάτι πλεγμένο με βελονάκι. Μπήκα λοιπόν στο youtube και άρχισα να ψάχνω βίντεο εκμάθησης για βελονάκι. Έτσι έμαθα. Έκανα τα σουβέρ, μετά έκανα καλάθια, αυτά που πόσταρε η Ρούλα, έχω κάνει και ένα ζευγάρι παπουτσάκια για το ένα της παιδί, γιατί δεν τα κατάφερα πολύ καλά για να κάνω και στο άλλο, και τώρα φτιάχνω κουβερτούλες μωρουδιακές!

Σου αρέσει να κάνεις πράγματα που σε βοηθούν να αδειάζεις το μυαλό σου ή αγαπάς τη διακόσμηση;

Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω διακοσμήτρια. Ένα από τα 10 επαγγέλματα που είχαν περάσει από το μυαλό μου ήταν κι αυτό. Αγαπώ πολύ τη διακόσμηση, αν και πλέον έκλεισε τετραετία που έχω να φτιάξω ένα σπίτι. Μου λείπει, θα ήθελα μια αλλαγή. Πριν από αυτή την τετραετία, κάθε χρόνο κάτι γινόταν κι άλλαζα σπίτι, έτσι είχα να διακοσμήσω!

Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Δεν μου αρέσει να κάνω γυμναστική, αλλά κάνω. Τελευταία ξεκίνησα πιο εντατικά, για να επισπεύσω τα πράγματα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Έτσι κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα αντοχής για ενδυνάμωση, που είναι εξοντωτικό, αλλά δεν θα το κάνω για πάντα . Πας από τη μία άσκηση στην άλλη, με 10 δευτερόλεπτα διάλλειμα.

Οι φίλοι σου λένε πως μαγειρεύεις υπέροχα. Μαγειρεύεις υγιεινά ή κάνεις τα πάντα;

Προσπαθώ να μαγειρεύω γιεινά ή τουλάχιστον να τα μοιράζω. Πολλές σαλάτες, πολλά λαχανικά, λύ κοτόπουλο, μια φορά την εβδομάδα μακαρόνια. Αλλά όταν φτάνω σε απόγνωση και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω ξεχνάω τη διατροφή και δοκιμάζω και καινούργια πράγματα. Κάνω και πιο παχυντικά φαγητά. Όταν αντιλαμβάνομαι πως παίρνω 2-3 κιλά, μετά μαζεύομαι, αλλά πλέον έχω μια στάνταρντ διατροφή που είναι υγιεινή.

Την οποία ακολουθεί και ο σύντροφός σου αβίαστα ή αντιδρά;

Σε ένα πράγμα που είμαι πολύ τυχερή είναι πως ότι και να μαγειρέψω, ο σύντροφός μου θα το φάει. Δεν μου έχει παραπονεθεί ποτέ για τίποτα, μόνο κάποια στιγμή μου αποκάλυψε πως ένα φαγητό δεν του αρέσει, ενώ το είχε ήδη φάει 2-3 φορές! Θυμάμαι, του είπα «τι να ετοιμάσω για αύριο, να κάνω ένα σπανακόρυζο;». Και μου λέει «δεν μου αρέσει και πολύ». «Από πότε;», τον ρώτησα έκπληκτη. Δεν μου το είχε πει την προηγούμενη φορά. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολος στο φαγητό!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR